Opvoeringen vanaf 1922.

ARCHIEF

1922     24/09 & 01/10     Operette "Zieletekens" - drama in 1 bedrijf
1923     04/03 & 11/03     De Krulle + De onverwachte belegering - blijspel van Julius Wytynck
1923     07/10 & 14/10      Onder de vlag verloofd - drama van Jef Toussaint + Een huwelijk per velo - blijspel van Prosper Van Langendock

Proficiat aan alle spelers van Martha en Mathilda. De opvoeringen waren tot nu toe schitterend gebracht. Alle elementen waren er om een smakelijke cocktail te brengen van een stukje geestig amusement en ontspanning. Chapeau....

Ignaas De Jongh

Het toneelstuk was iets helemaal anders dan dat we gewoon zijn, tragisch & komisch. In het begin kwam het traag op gang maar eenmaal we de voornaamste personages kenden, kwam het goed op dreef. Een dikke pluim voor alle spelers, het zijn amateurs die veel tijd moeten opofferen voor de repetities. We willen wel een heel speciale pluim geven aan de twee hoofdrolspelers die elkaar zeer goed aanvoelden in het spel. De lokatie was voor ons iets speciaals en paste goed bij het stuk.(Tabaksmuseum). Wij komen zeer graag kijken naar het toneel, vooral het dialect geeft het een extra dimensie aan. Proficiat aan alle spelers en aan alle medewerkers voor de verse pint bloed die we opnieuw kregen met de uitvoering.

Claude en Rita

Wij hebben zaterdag avond een mooie avond beleefd met de opvoering van Toebakshof. Wij hebben er van genoten! Mie-jef een dikke proficiat en aan al je mede spelers.

Nadia en Walter

Bedankt publiek, alsook de medewerkers voor jullie talrijke opkomst. Het deed ons deugd!

Ignaas De Jongh

Onze allerbeste gelukwensen met jullie prachtige 90ste verjaardag!

Voorzitter, bestuur en alle leden

Koninklijke Toneelgilde Onder Ons Geluwe

Van harte proficiat met jullie 90ste jubileumjaar.

De Kruiseikse Toneelvrienden

Dank voor de uitnodiging van 16 november bij de viering van 90 jaar Hoger Op.
Daar de leden van het bestuur van Opendoek op 16/11 zelf aan de slag zijn: hetzij als jurylid, speler en of regisseur, is het voor ons niet mogelijk aanwezig te zijn op jullie receptie. Wij willen echter niet nalaten jullie van harte te feliciteren met jullie inzet en gedrevenheid voor het theater in Wervik en voor Hoger Op in het bijzonder. Nog heel veel succes en nu op naar de 100.

Johan Bastiaensen

Voor het bureau van Opendoek West-Vlaanderen

Ik wil de voltallige groep feliciteren met dit jubileum en wens jullie nog vele jaren toneelgenot toe.

Bernard Seynhaeve

Coördinator Regio Ieper

Ik wist al een beetje over wat het ging, door de folders, maar toch was ik nog zeer nieuwsgierig naar het precieze verloop van het stuk. Al mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik kreeg zelf meer dan ik ervan verwacht had. Ik vond het toneelstuk leuk om naar te kijken, want er gebeurde de hele tijd wel iets. Een leuk toneelstuk vol met humor, waarvan je soms denkt 'waar halen ze het in godsnaam vandaan?'. De acteurs spelen zeer overtuigend. Wel vond ik van sommige acteurs dat ze wat luider mochten spreken. Het stuk is zeer overtuigend gebracht, door de wilskracht van de acteurs. Het boeide me met hoeveel 'goesting' al de acteurs op het podium stonden en hoe ze zich voor de volle 100% gaven.

Ilse Dewitte

Over het stuk 'Slaapkamerverhalen'