Chinezen

HET GELUID VAN ZWETENDE CHINEZEN / MET GELIJKE MUNT

Unieke gebeurtenis voor onze toneelvereniging. De jeugd bundelt haar krachten in een spectaculaire dubbelopvoering!

Voor de pauze komen de jongsten aan bod in 'Het geluid van zwetende Chinezen', een absurde komedie van Bart Spaey. Het gaat over een aantal Chinezen die hier in België een nieuw leven proberen op te bouwen, maar ze begrijpen de taal en onze gewoontes niet, met alle hilarische gevolgen van dien! Of het gaat over de Chinese maffia, die hier voet aan de grond probeert te krijgen. Of het gaat om een Chinees restaurant dat probeert hondenvlees te verkopen aan de westerlingen, zonder dat ze het doorhebben. Of gaat het over nog iets anders?
Regie: Leslie Kesteloot - spelen mee: Lorenz Depuydt, Amy Gevers, Saïne Bruyer, Arne D'hondt, Kelly Vandamme, Michael Vandamme, Vincent Vandamme, Michiel Vandamme, Dolores Hosdey, Lieven Vandamme, Pascaline Dupont

Na de pauze schotelen de oudere jongeren jullie een thriller van eigen bodem voor, getiteld 'Met gelijke munt', geschreven en geregisseerd door Coralie Morisse. Vier jongeren zijn op het spoor gekomen van een fabelachtige schat en proberen die samen in handen te krijgen. Maar de hebzucht wordt sommigen onder hen te machtig. Wie spant samen met wie en wie gaat er uiteindelijk met de schat lopen?
Spelen mee: Hanne Leroy, Marjan Leroy, Elke Verdonck, Willem Van Hecke, Aaron Gevers, Robbe Derudder, Christophe Staessen, Bernard Gevers.

Houd jullie klaar voor een afwisselende en boeiende theateravond gebracht door onze jongeren, die het beste van zichzelf zullen geven.